Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ پیش از این و در اسفند سال گذشته، جزئیات نحوه همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه‌ای اعلام شده بود. طبق این بخشنامه اساتید این اختیار را دارند یکی از 2 صورت «الف» یا «ب» را برای همکاری خود با دانشگاه انتخاب کنند. این بخشنامه از همان زمان اعلام، مورد اعتراض برخی از اساتید قرار گرفت و در حال حاضر با توجه به اجرایی شدن آن بیشتر مورد نقد اساتید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسکانیوز برای بررسی نقاط قوت و ضعف این بخشنامه با حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت‌وگو کرده است.

کرمانیان در توضیح کارکرد این بخشنامه اظهار کرد: اساس این طرح، افزایش حقوق اساتید بوده و در نوع همکاری «الف» افزایش حقوق برای همه سطوح استادی در نظر گرفته شده است. کسانی هم که نوع همکاری «ب» را انتخاب کرده‌اند؛ حداقل در استان مازندران که من در جریان کار هستم به صورت اختیاری بوده است.

وی ادامه داد: نزدیک به 1500 عضو هیأت علمی در استان مازندران داریم که کمتر از 10 درصد آنها همکاری نوع «ب» را انتخاب کرده‌اند. در استان مازندران هیچ محدودیتی برای گروه‌های علمی‌ وجود نداشته است و همه اساتید گروه‌های مختلف می‌توانستند نوع «الف» را انتخاب کنند.

کرمانیان با بیان اینکه اگر کسی خودش نوع همکاری را انتخاب نمی‌کرد به صورت پیش‌فرض در گروه «ب» قرار می‌گرفت، گفت: برخی اساتید به خاطر اعتراضی که داشتند؛ انتخاب نکرده بودند و در گروه «ب» قرار گرفته بودند اما آنهایی که پشیمان شدند ما کمکشان کردیم که بتوانند دوباره انتخاب کنند و در گروه «الف» قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه این بخشنامه تعریف کرده که چطور از اعضای هیأت علمی استفاده شود، گفت: این بخشنامه تعریف کار کرده است و این چیز بدی نیست. در این 32 ساعت(گروه الف) و 16 ساعت(گروه ب) که مشخش شده است به غیر از موظفی آموزشی و موظفی پژوهشی، اساتید یک موظفی حضور هم دارند که باید در دانشگاه حضور داشته باشند و دانشگاه به او برنامه می‌دهد تا بلاتکلیف نباشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: برای موظفی حضور هم خود اساتید می‌توانند برنامه بدهند مثل برگزاری کرسی آزاداندیشی یا برنامه‌های فرهنگی که امتیاز دارد و جایگزین موظفی حضور می‌شود و هم خود دانشگاه برای این حضور برنامه تعریف می‌کند. ایفای نقش در شتابدهنده‌ها، سراهای نوآوری و یا طرح‌های برون سازمانی از برنامه‌هایی است که برای این حضور در نظر گرفته شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان استفاده از مزیت‌های پژوهشی برای همه اساتید هست یا نه، بیان کرد: در استان مازندران همه واحدها در مقطع ارشد پذیرش دانشجو دارند و نیمی از واحدها هم دانشجوی دکتری می‌پذیرند؛ در چنین شرایطی همه اساتید می‌توانند موظفی پژوهشی خود را بگیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: بخشی از کار عضو هیأت علمی تدریس و بخشی هم کارهای تحقیق و پژوهش و امور مربوط به آن است. طبق این بخشنامه اگر استادی دانشجوی تحصیلات تکمیلی نداشته باشد و موظفی پژوهشی وی پر نشود در زمینه امور فرهنگی یا حضور در مراکز رشد، برای او کار تعریف می‌شود.

کرمانیان ادامه داد: مشکلی که ممکن است برای برخی رشته‌ها مانند علوم پایه ایجاد شود این است که ظرفیت مقطع کارشناسی این رشته‌ها خالی بماند اما بر اساس طرح تعاون، اساتید علوم پایه حتی یک ساعت هم کسر موظفی نخورده‌اند؛ پس موظفی آموزشی و پژوهشی آنها پر است و فقط موظفی حضور آنها می‌ماند.

وی با بیان اینکه هر بخشنامه‌ای در نحوه اجرا ممکن است اشکالاتی هم داشته باشد، گفت: این بخشنامه از نظر من نقاظ قوت زیادی دارد و تنها نقطه ضعف آن مربوط به مربی‌های بورسیه شده است؛ چرا که قرارداد این افراد پیش از صدور این بخشنامه امضا شده است و هر اتفاقی بعد از این منوط به لغو قرارداد است و این یک قاعده حقوقی است؛ به نظر باید این قسمت را لحاظ کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: عوامل بیرونی در جوسازی و هجمه علیه دانشگاه آزاد نقش دارند. دانشگاه آزاد در دوره مدیریت جدید برنامه‌های خوبی دارد اما در شرایط تنگنای مالی اجرای این برنامه‌ها خیلی سخت شده است. وقتی هم مشکلی در اجرای برنامه‌ها ایجاد می‌شود؛ این بهانه برای کسانی که از بیرون به دنبال ایجاد حاشیه برای دانشگاه هستند به وجود می‌آید.

وی همچنین خاطر نشان کرد: برای تغییر از «ب» به «الف» و با بالعکس، طبق بخشنامه اساتید می‌توانند درخواست خود را ارائه دهند و بعد از آن حکمشان تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1096877 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران استان مازندران هیأت علمی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان

 کامبیز نرماشیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد و اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به‌منظور پاسخگویی به نیاز استان و با هدف توسعه و تعالی منطقه اقدام به گسترش، راه‌اندازی و تصویب رشته‌های تحصیلی به‌ویژه در مقطع کارشناسی ارشد کرده است.

وی با اشاره به سیل مشتاقان به تحصیل در مقاطع عالی تحصیلات تکمیلی در استان سیستان و بلوچستان، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان با توجه به رسالت اصلی خود، یعنی هموار کردن مسیر پیشرفت و مرتفع کردن مشکلات آموزشی، توانست بر اساس ظرفیت مناسب علمی خود موفق به افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه افزایش رشته محل‌ها در استان بستری مناسب برای اجرای عدالت آموزشی و رفاه داوطلبان است، گفت: رشته‌های روانشناسی تربیتی، مشاوره (گرایش مشاوره خانواده)، فیزیولوژی ورزشی (گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی)، رفتار حرکتی (گرایش آموزش تربیت‌بدنی) و مدیریت دولتی با دو گرایش توسعه منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی، رشته‌هایی هستند که بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مصوب شده و پذیرش دانشجو در این رشته محل‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر