Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت آموزش و پرورش بخشنامه تعیین ضریب حقوق را به استان‌ها ابلاغ کرد براین اساس امتیاز کمک هزینه عائله مندی مزدوجین جدید (اول فروردین ۱۴۰۱ به بعد) به میزان ۲ برابر ۲۴۳۰ امتیاز معادل (۸.۱۴۷.۷۹۰) ریال محاسبه می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، بخشنامه تعیین ضریب حقوق را به ادارات آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخشنامه آمده است: تصویر مصوبه مورخ 15 اردیبهشت 1401 هیئت وزیران در ارتباط با تعیین ضریب حقوق، حداقل و حداکثر حقوق کارمندان شاغل مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری به پیوست ارسال و موارد زیر اعلام می‌شود.

1. به موجب مصوبه مذکور ضریب حقوق سال 1401 شاغلین مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری به میزان (3.353) ریال تعیین شده است.

2.حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلین موضوع ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون و سایر مشمولان ماده مذکور در سال 1401  به میزان 24 میلیون و 715 هزار ریال (24.715.000) قابل محاسبه است.

3.حداکثر حقوق و فوق العاده‌های مستمر شاغلین موضوع ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری شامل حقوق ثابت و فوق العاده‌های مذکور به ترتیب (فوق العاده ایثارگری، سختی کار و کار در محیط های غیر متعارف) به میزان 7 برابر حداقل حقوق و فوق العاده‌های مستمر (173.005.000) ریال است.

حداقل حقوق 5 میلیون و 600 هزار تومان

4. پس از اعمال افزایش‌های موضوع بندهای فوق‌الذکر، مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی برای کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی به نسبت مدت کارکرد نباید از مبلغ 56 میلیون (56.000.000) ریال کمتر شود و مابه‌التفاوت آن با مبلغ 56میلیون ریال به عنوان تفاوت تطبیق موضوع جزء 1  بند الف تبصره 12 در احکام کارگزینی درج می‌شود.این میزان ثابت نبوده و با هرگونه تغییر در حکم کارگزینی مشمولان مجدد محاسبه می‌شود.

 5. کمک هزینه عائله مندی در سال 1401 به میزان 1215 امتیاز معادل (4.073.895) و کمک هزینه اولاد برای هر فرزند 315 امتیاز معادل (1.056.195) ریال است.

افزایش کمک هزینه عائله مندی برای مزدوجین اول فروردین 1401 به بعد

در اجرای جزء 12 بند الف تبصره 12 قانون بودجه سال 1401 و بند پ ماده 15 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب سال 1400، امتیاز کمک هزینه عائله مندی مزدوجین جدید (اول فروردین 1401 به بعد) به میزان 2 برابر 2430 امتیاز معادل (8.147.790) ریال و کمک هزینه اولاد فرزندان متولد شده از تاریخ مذکور ( اول فروردین 1401 به بعد) به میزان 3 برابر 945 امتیاز معادل (3.168.585) ریال محاسبه و پرداخت می‌شود.

6. کمک هزینه ازدواج و فوت در سال 1401 (21.794.500) ریال است.

حداکثر امتیاز قابل احتساب بابت سنوات خدمت و تجربه کارمندانی که دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر هستند تا 35 سال و برای سایر کارکنان 30 سال خواهد بود.

7. تفاوت تطبیق موضوع ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری در حکم حقوق، بدون تغییر باقی می‌ماند.

این بخشنامه را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید.

اختصاص امکانات رفاهی آموزش وپرورش به معلمان مدارس غیردولتیدانش‌آموزان دبستانی در چه دروسی امتحان کتبی دارند؟/ معلمان نمره ندهندگلایه‌های برخی معلمان در دیدار با رئیس جمهور/ سرانه غذایی دانش‌آموزان عشایر گرفتار تورمپیش‌بینی 50000 بازنشستگی پس از اجرای رتبه‌بندی!/ استثنا شدن 5 گروه از معلمان در فرآیند نقل‌و‌انتقالتجمع برخی معلمان در استان‌های مختلف برای اجرای کامل رتبه‌بندیرأی دیوان عدالت اداری درباره تقلیل ساعت هفتگی تدریس معلمان مدارس استثنایی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده معلمان وزارت آموزش و پرورش طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده معلمان وزارت آموزش و پرورش قانون مدیریت خدمات کشوری کمک هزینه عائله مندی آموزش و پرورش امتیاز معادل اول فروردین فوق العاده ضریب حقوق سال 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه